Inschrijving opent eind maart

Aantal startplaatsen beperkt

Inschrijving pas definitief na betaling

Groepen nader uitgelegd

Samen lopen!

Facebook / Twitter

 

Clever Fit Beneden Leeuwen
Intersport Beneden Leeuwen
Curis
Keurslager Lemmers
Nico van Swam
Schadenet Rivierenland

In samenwerking met:

Actief Maas en Waal

 

 Inschrijving opent eind maart

Op 21 juni 2015 wordt voor de 20ste keer de Survivalrun georganiseerd.

De editie van vorig jaar was een groot succes, waarbij de organisatie een record aantal deelnemers mocht begroeten.
Op de donderdag voorafgaand aan het evenement moest zelfs al het bordje volgeboekt op de deur worden gehangen.
In het kader van deze jubileum-editie is de organisatie al sinds januari aan de slag om het parkoers nog mooier,
nog spannender, nog groener te maken dan voorheen. Het gros van de asfaltstukken zal vervangen worden door groene stroken. Daarnaast wordt het parkoers uitgebreid en zijn er enkele verrassende nieuwe hindernissen.

De eerste lopers zullen rond de klok van 10.30 vertrekken. In de namiddag zal in Leefpark Groenewoud voor de jongste jeugd weer de Kidsrun georganiseerd worden.

Medio mei is het definitieve route-schema bekend. Inschrijven is binnenkort mogelijk. Eind volgende week zal de inschrijving worden geopend. Wees er op tijd bij.  Meer dan het maximaal aantal inschrijvingen van 600 lopers/loopsters is niet mogelijk.

Het inschrijfgeld bedraagt voor junioren (t/m 16 jaar) € 5,50 en voor senioren (17+) € 7,--.

Verder in deze nieuwsbrief enkele belangrijke punten die belangrijk zijn voor de inschrijving of die wij nog een keer extra willen verduidelijken.


  Aantal startplaatsen beperkt

Zoals ook al vermeld in de inleiding is het maximum aantal deelnemers dat wordt toegelaten 600. Vorig jaar was dit aantal al ruim voor de uiterste inschrijfdatum bereikt. Zodra de 600 deelnemers zijn bereikt wordt de inschrijving gesloten.


  Inschrijving pas definitief na betaling

Je inschrijving is pas definitief als ook het inschrijfgeld is ontvangen. Om een startnummer te krijgen dien je je dus in te schrijven via de website en de betaling van het inschrijfgeld te voldoen. Zolang je betaling nog niet is ontvangen, is de inschrijving nog niet definitief en kan het alsnog zijn dat je te laat bent.


Groepen nader uitgelegd

Ieder jaar ontvangen wij veel telefoontjes en e-mails over het inschrijven van meerdere personen. We willen dit in dit artikel verder toelichten zodat duidelijk is hoe je hiervoor moet inschrijven.

Een groep bestaat minimaal uit 4 en maximaal uit 5 deelnemers. Indien je met een grotere groep bent kun je je ook aanmelden met 2 of meer groepen.

Maar wat nou als je met bijvoorbeeld een groep van 6 deelnemers bent. Je kunt dan een groep aanmelden van 5 personen en 1 individueel. Bij de inschrijving van de individueel kun je dan in de toelichting aangeven dat je wilt samenlopen met de groep, vermeld dan natuurlijk wel even de groepsnaam van de desbetreffende groep. Je kunt dan gewoon met z'n zessen samen lopen.

Ben je met een groep van 7, dan kun je een groep aanmelden en 2 individuelen. Ben je met 8 personen, dan kun je natuurlijk 2 groepen van 4 aanmelden.


Samen lopen

Schrijf je je in en wil je met iemand anders samen lopen of met een groep, dan kun je dit in de toelichting vermelden. Wij zorgen er dan voor dat jullie samen kunnen starten .


Facebook / Twitter

Like ons op Facebook: Facebook.com/SurvivalrunBL . Dan houden wij je op de hoogte. Op onze Facebookpagina kun je ook foto's en video's vinden. Stuur de link ook door aan al je vrienden.

Ook kun je ons volgen op Twitter. Kijk op Twitter.com/SurvivalrunBL

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2015