Wat is de Survivalrun?

De Survivalrun in Boven-Leeuwen is een van de oudste nog bestaande Survivalruns. Het is een recreatieve run, dus jong en oud kan meedoen. De minimumleeftijd is 10 jaar, er geldt geen maximumleeftijd.

Op een parcours van ongeveer 8 kilometer staan ruim 50 uitdagende hindernissen opgesteld. Aan jou de uitdaging om dit parcours helemaal te doorstaan en de finish te bereiken.

Voor de fanatiekelingen onder jullie worden ook prijzen verdeeld voor de snelsten. Dit kan zijn voor jou als individueel, maar je kunt ook als groep meedoen. De snelste groepen per categorie worden ook beloond met een beker.

Maar de meeste deelnemers gaan niet voor de snelste tijd, maar gaan alleen voor het plezier. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan gerust verder op onze website bij de uitleg van de route of bekijk foto's van voorgaande edities. Wil je meedoen? Schrijf je dan in zodra het kan. Volg ons op de social media en je bent altijd up-to-date en je weet dan ook wanneer de inschrijving opent. Want de laatste jaren waren er meer aanmeldingen dan dat we aan startbewijzen konden uitdelen. En vol is helaas vol.

foto1foto2foto3

 

 

 

 

 

Hoofdsponsors:

Clever FitJumbo Beneden-LeeuwenECG Group
IC your talentGlobal Paint ProductsCuris

Subsponsors:

Partyverhuur van DreumelWillems ConstructieDe Agave

Alex BouwmarktSchadenet RivierenlandNico van Swam Rijschool

De Waal AutogroepKeurslager Maarten KockenBedrijfskleding Maas & Waal

In samenwerking met:

Actief Maas en Waal