Inschrijven

Survivalrun

Inschrijven voor onze survivalrun is niet meer mogelijk, we zitten helemaal vol! Met 700 inschrijvingen weer een nieuw record aantal deelnemers!

Kidsrun

Voor de Kidsrun is geen voorinschrijving, je kunt je op de dag zelf inschrijven bij de Jurywagen. Ga voor meer info naar de pagina kidsrun 

Startlijst bekend

De startlijst is bekend! We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met de door jullie opgegeven voorkeurstijden en wensen om met anderen samen te starten. Dit is door de grote belangstelling voor sommige tijdblokken helaas niet altijd mogelijk gebleken, maar we hebben alles toch goed in weten te plannen. De startlijst vind je hieronder in PDF formaat. Tip: met CTRL-F kun je eenvoudig zoeken op je (team) naam. 

Je dient je ongeveer een half uur voor de aangegeven starttijd te melden bij de jurywagen om je tijdregistratiechip in ontvangst te nemen. 

Vorig jaar zijn we nogal wat chips onderweg kwijtgeraakt, voor jou geen tijdregistratie en voor ons een behoorlijke kostenpost. Om dit te voorkomen kun je de chip het best bevestigen door deze door je veters te rijgen zoals op deze foto:


 

Hoofdsponsors:

Clever FitJumbo Beneden-LeeuwenECG Group
IC your talentGlobal Paint ProductsCuris

Subsponsors:

Partyverhuur van DreumelWillems ConstructieDe Agave

Alex BouwmarktSchadenet RivierenlandNico van Swam Rijschool

Keurslager Lemmers door MaartenDe Waal Autogroep

In samenwerking met:

Actief Maas en Waal