Inschrijven

De Survivalrun heeft een recreatief karakter, maar voor de deelnemers die echt voor de prestatie gaan reserveren we de starttijden van 11:00 tot 11:30. Je kunt dit aangeven door bij "Tijdsvoorkeur" dit blok te kiezen. We hanteren hierbij "wie het eerst komt, wie het eerst maalt": zit dit blok vol dan delen we je in de daarop volgende tijdsblokken in. Let op: als prestatieloper kun je alleen als individueel inschrijven.

Voor de recreatieve individuele deelnemers zijn alle tijdblokken vanaf 11:30 beschikbaar.

TEAMINSCHRIJVING:
Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 5 deelnemers. Komen er minder inschrijvingen binnen met dezelfde groepsnaam, dan vervalt het team en worden de inschrijvers ingedeeld bij de individuelen. Komen er meer dan 5 inschrijvingen met dezelfde groepsnaam, dan vormen alleen de eerste 5 een team en worden de andere inschrijvers ingedeeld bij de individuelen. In beide gevallen kun je natuurlijk wel samen starten en het parcours afleggen, de teamindeling is vooral voor de tijdsregistratie en het klassement.

Ieder teamlid moet apart worden ingeschreven met opgave van de groepsnaam. Zorg dat alle teamleden PRECIES DEZELFDE GROEPSNAAM EN VOORKEURSTIJD (vanaf 11:30) vermelden, let daarbij op spelling, hoofdletters etc.
Je kunt meerdere deelnemers achter elkaar inschrijven en daarna in 1 keer het totaalbedrag betalen door na iedere inschrijving onder de betaalmogelijkheid op de blauwe knop "+Deelnemer toevoegen" te klikken.

Schoolgaande deelnemers vragen we t.b.v. Actief Maas en Waal in te vullen op welke school je zit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media dan wordt je steeds op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes.

Hoofdsponsors:

Clever Fit Jumbo Beneden-Leeuwen

 Lighthouse   Curis

Global Paint Products Bedrijfskleding M&W

Subsponsors:

Partyverhuur van DreumelWillems ConstructieAgave

Alex Bouwmarkt Schadenet Nico van Swam

de Waal Maarten Kocken Acam

 

In samenwerking met:

Actief Maas en Waal