13e editie van de Kidsrun!

De Kidsrun (voor kinderen van 6 t/m 9 jaar) is al vele jaren een succesvol onderdeel van de Survivalrun. Op 18 juni 2023 wordt deze run al voor de 13e keer georganiseerd. De laatste jaren doen er steeds meer jonge, enthousiaste deelnemers mee.

Schrijf je nu in voor de kidsrun via dit

Op 18 juni hoef je dan alleen nog je inschrijfgeld van € 2,50 contant en gepast te betalen op de jurywagen om je startnummer te ontvangen. Inschrijven op de dag zelf is ook nog mogelijk.

Zowel het inschrijven als het ophalen van je startnummer kan
alleen tussen 14:30 – 16:15 uur.

De Kidsrun start rond 17:00 uur

Wie kunnen inschrijven ?

  • Meisjes 6/7 jaar
  • Jongens 6/7 jaar
  • Meisjes 8/9 jaar
  • Jongens 8/9 jaar

Alle deelnemers per categorie vertrekken tegelijk. De eerste drie per categorie krijgen een prachtige beker tijdens de prijsuitreiking. 
Let op !! Mochten er teveel inschrijvingen binnen komen, dan is het mogelijk dat een categorie wordt opgedeeld in 2 groepen. De 3 tijdsnelsten gemeten over deze 2 groepen samen komen dan als winnaars op het podium.

Voor alle deelnemers aan deze Run is er na afloop een medaille én een leuke verrassing. Na afloop van de prijsuitreiking maken we een groepsfoto.

De Kidsrun wordt georganiseerd met ondersteuning van Actief Maas en Waal en Kids2B.

Heb je vragen? 
Stuur een mail naar kidsrun@survivalrun.info 

Leefpark Groenewoud

De Kidsrun wordt georganiseerd met ondersteuning van Actief Maas en Waal en Kids2B. Ook dit jaar belooft het weer een spannende editie te worden! Net als vorig jaar eindigt de Kidsrun op de spectaculaire glijbaan, het fantastisch einde van het parkoers dat helemaal rond en door Leefpark Groenewoud loopt.

Het parkoers kan over grote delen worden gevolgd door alle fans die de kinderen meebrengen. Ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, fans en vrienden wel of niet voorzien van spandoeken zullen klaarstaan om de jeugdige lopers en loopsters aan te moedigen.

Onze sponsoren maken het
onmogelijke mogelijk!

Alleen met deze ondersteuning is het mogelijk al 25 jaar dit fantastische evenement te organiseren.

Ook sponsor worden? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Onze hoofdsponsoren

Onze subsponsoren